Mártás nélküli tálalás? Elképzelhető? A mártásra nem úgy gondolunk, mint ételünk fő elemére, de mégis fontos szerepet játszik az ízek és a harmónia kialakításában. Az alábbi két mártás alapunk nélkülözhetetlen a vad ételek elkészítéséhez, amiket kreatív megoldásokkal külön-külön átalakíthatunk és egyedivé varázsolhatunk.
Gyorsan elkészíthető és megfelelő alap szósz vad ételekhez.
Tipp: finomítsa barna mártását vörösboros redukcióval.
Kreatív megoldások Knorr Barna Mártás alappal:
Balzsamos mártás: tegye izgalmasabbá Knorr Deep Smoke folyékony ízesítővel és hideg vajkockákkal.
Alap mártását sűrítse Knorr Barna mártás alappal.
Függetlenül attól, hogy szarvas-, őz- vagy vadszárnyast készítünk a mártás alapját tegyük teljessé a Knorr Sülthússzaft alap pasztával.
Tipp: Minden a' la minute ételhez ajánlott.
Kreatív megoldások Knorr Sülthússzaft alappal:
Vadételek mártását változatosabbá tehetjük ha a mártás alapot Knorr Zöldborsmártással vagy Knorr Demi Glace mártással sűrítjük.
Vadételek mártását selymesebbé, bársonyosabbá tehetjük tejföllel és hideg vajdarabkákkal.
A megosztás ikonra kattintva válaszd a Főképernyőhöz adás opciót. A megosztás ikonra kattintva válaszd a Főképernyőhöz adás opciót. A megosztás ikonra kattintva válaszd a Főképernyőhöz adás opciót. A megosztás ikonra kattintva válaszd a Főképernyőhöz adás opciót.