Hozzávalók
Borjú Onglet füstös pecsenyelével, spárgával, beré talapzaton
−
+
€101.8
A hús előkészítése, elkészítés.
Borjú onglet file
/g
2666.7 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő füstölt cukorral és sült vöröshagymával 400 ml
/kg
20.0 g
0%
petrezselyemzöld
/g
22.2 g
0%
Beré elkészítése.
burgonya**
/g
2857.1 g
0%
tojás, (50 g/db, A osztály)*
/darab
10.0 darab
0%
búzaliszt
/g
500.0 g
0%
só
/kg
20.0 g
0%
bors, őrölt**
/kg
5.0 g
0%
fokhagyma*
/kg
21.1 g
0%
Spárga elkészítése, tálalás.
vaj*
/g
100.0 g
0%
zöldspárga*
/g
1000.0 g
0%
/
A hús előkészítése, elkészítés.
-
Borjú onglet file 2666.7 g
-
petrezselyemzöld 22.2 g
Beré elkészítése.
-
burgonya** 2857.1 g
-
tojás, (50 g/db, A osztály)* 10.0 darab
-
búzaliszt 500.0 g
-
só 20.0 g
-
bors, őrölt** 5.0 g
-
fokhagyma* 21.1 g
Spárga elkészítése, tálalás.
-
vaj* 100.0 g
-
zöldspárga* 1000.0 g