Hozzávalók

+

Ragu készítés.

Tök krém.


A szelídgesztenye méltán a téli időszak egyik kedvelt csemegéje. Ráadásul  gyógyító hatásai, sem elhanyagolhatóak. Ízvilága édeskés, ezért kiválóan használható vadak mártásához vagy akár raguk vagy köretek kiegészítőjeként is. Várszegi Zsolt

...

Elkészítés

  1. Ragu készítés.

    • A finomra vágott vöröshagymát zsiradékon megpirítjuk.
    • Rátesszük a kockára vágott húst, sózzuk, borsozzuk kakukkfűvel ízesítjük.
    • Folyamatosan zsírjára pirítjuk, vörösborral és vízzel felengedjük, és hozzáadjuk az egész gesztenyét.
    • Amikor a hús megpuhult rátesszük a kucsmagombát,vízzel elkevert KNORR Demi-Glace mártással besűrítjük, jól kiforraljuk.
    • Ha szükséges a folyadék mennyiséget pótoljuk.
  2. Tök krém.

    • A kockára vágott tisztított sütőtököt cukorral ízesített vízben puhára főzzük.
    • Thermomixerben pürésítjük, KNORR Kukoricakeményítővel besűrítjük, hideg vajjal dúsítjuk.
  3. Tálalás.

    • Tányérra tesszük a ragut, forró sütőtük krémmel és wasabi olajjal dekorálva tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü