Fenntarthatóság
Fenntartható forrásból származó hozzávalók - kiváló ízélmény
-
DELIKÁT Mintafarm Program
Minőség és szakértelem a hazai termőföldtől a fogyasztóikig
-
Termőföld
Hozzávalóink fenntartható forrásból, tápanyagban gazdag talajban teremnek, óvva a termőföldet
-
Paszternák krémleves, curry-s tejhabbal
A tavasz egyik zsenge, de méltatlanul elfeledett gyökérzöldsége egy kellemes curry-s tejhabbal izgalmasabbá téve. Várszegi Zsolt.
-
Grillezett borjúkaraj, curry-s kukoricakrémmel spárgákkal.
Puliszkát készítettem köretként de nem pusztán csak vízzel hanem kukorucával és ízesítettem curry-vel. Az fűszerek harmónikusan...
-
Roston sült vajhal, zöldspárga főzelékkel
A tavasz legizgalmasabb zöldségnövényéből ritkán készítünk főzeléket, most egy kreációmmal szeretném bemutatni hogy lehet egy r...
Miért érdemes regisztrálni?
- Ingyenes hozzáférés professzionális séfképzésekhez
- Receptötletek és tippek a világ minden tájáról
- A legújabb gasztronómiai trendek
Van már fiokód?
Jelentkezz be itt