Hozzávalók
Bélszínjava fokhagymás rakottburgonyával, spárga raguval
€5766.0
Burgonyafelfújt készítése.
tej 1,5 %**
/l
1.0 l
0%
burgonya**
/g
2857.1 g
0%
Spárgaragu készítés
KNORR ételsűrítő fehér színű ételekhez - WHITE Roux 1 kg
/kg
100.0 g
0%
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú
/l
0.2 l
0%
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.3 l
0%
petrezselyemzöld
/g
25.0 g
0%
kristálycukor**
/g
50.0 g
0%
tej 1,5 %**
/l
0.5 l
0%
spárga**
/kg
500.0 g
0%
zöldspárga*
/g
500.0 g
0%
A hús elkészítése
marhabélszín*
/g
1800.0 g
0%
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.0 l
0%
/
Burgonyafelfújt készítése.
-
tej 1,5 %** 1.0 l
-
burgonya** 2857.1 g
Spárgaragu készítés
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.2 l
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.3 l
-
petrezselyemzöld 25.0 g
-
kristálycukor** 50.0 g
-
tej 1,5 %** 0.5 l
-
spárga** 500.0 g
-
zöldspárga* 500.0 g
A hús elkészítése
-
marhabélszín* 1800.0 g
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával