Hozzávalók

+

Leves elkészítése


A paradicsomos ételek mindig népszerűek a fogyasztók körében. Ez a mediterrán hangulatú leves biztos sikert garantál a menzán! A receptet készítette Szikora Péter, az UFS közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • Felhevített RAMA Culinesse Profin lepirítjuk a finomra vágott vöröshagymát és fokhagymát majd a nagyon kis kockákra vágott zöldségeket.
    • Felengedjük a szükséges mennyíségű víz 2/3-val és beletesszük a nagyobb kockákra vágott burgonyát és vágott zöldbabot.
    • Megsózzuk és felforraljuk a levest.
    • Addig főzzük amíg az összetevők majdnem megpuhulnak.
    • A hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Bolognai alapot csomómentesen elkeverjük a maradék vízzel és besűrítjük a levest.
    • Íesítjük sószegény KNORR Füstölt alapízzelés készre főzzük ételünket.
  2. Tálalás és tipp

    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
    • Tálaláskor a levest szórjuk megfinomra vágott petrezselyemzölddel.
    • Ízlés szerint tehetünk bele reszelt sajtot és KNORR natúr zsemlekockát.
    • A fűszerezéshez használhatunk KNORR Primerbákat (Bazsalikomos vagy kerti fűszeres) is.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü