Hozzávalók

+

Leves elkészítése.

Hab készítése, tálalás.

  • Sárga Curry Paszta 20.0 g

A tavasz egyik zsenge, de méltatlanul elfeledett gyökérzöldsége egy kellemes curry-s tejhabbal izgalmasabbá téve. Várszegi Zsolt.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése.

    A tisztított, darabolt paszternákot petrezselyemzölddel tegyük fel főni vízben.
    Ízesítsük Folyékony Szárnyasalappal,szerecsendióval és főzzök puhára.
    Sűrítsük vízzel elkevert Kukoricakeményítővel.
    Thermomixerben pürésítsük, dúsítsuk tejszínnel vajdarabkákkal.
  2. Hab készítése, tálalás.

    Tejben forraljuk fel a curry pasztát majd szűrjük le és hűtsük ki.
    Ha kihült tegyük szifonba és a kész forró levesre nyomjunk a habból.
    Dekoráljuk bő forró zsiradékban sült paszternák chipsszel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü