UFS Academy
Kulináris tréningek gyűjteménye profi és kezdő séfeknek! Képezze magát nap, mint nap!
-
Alapanyagköltség- és profitoptimalizálás
Az élelmiszerköltségeket sok minden befolyásolja. Az alapanyagok helyes megvásárlása és felhasználása elősegíti a magasabb prof...
-
Házi tésztakészítés
Friss házi tészták készítése, igazi olasz technikákkal! Ismerje meg az olasz konyhát és a tökéletes tagliatelle elkészítését! |...
-
Vasárnapi marhasült
Matt Manning privát séf elhozza most a legjobb marhasült receptjét következő INGYENES tréningünkben. Ne hagyja ki ezeket az exk...
-
Hulladék-gazdálkodás és gazdaságosság
A konyhai hulladék nemcsak környezeti hatással, de pénzügyi vonzattal is rendelkezik. Ez a sorozat végigvezeti a különböző hatá...
-
Növényi alapú konyha
Sajátítson el növényi alapú és vegán főzési technikákat ingyenes képzésünkkel a Növényi alapú konyha kurzusunkban Michelle Ther...
-
Fülétől a farkáig
Sok kihívás, de ugyanennyi jutalom jár - beleértve a költséghatékonyságot és fenntarthatóság növelését – a vese, máj és más cso...
-
A tálalás művészete
Sajátítsa el az ételek tálalásában rejlő művészetet képzésünkkel!
-
Sous Vide
Merüljünk el a Sous Vide eljárásban Jonathan Duikerrel, a Café del Sol csoport executive séfjének kedvenc receptjén keresztül! ...
-
Vegán konyha mesterfokon
Meríts ihletet exkluzív vegán receptekből és technikákból Andrea Waters séf INGYENES tanfolyamán!
-
Kezdő és haladó szintű főzés habszifonnal
Tökéletesítsd szifonozási technikáidatt ezzel az INGYENES online képzéssel! Lesd el két külföldi séf legjobb technikáit és exk...