1. Bevezetés
Találkozzon Matt Manning privát séffel. Szerezze meg a legjobb tippeket a vasárnapi marhasült elkészítéséhez, különböző fűszerek és texturált zöldségek ötvözésével a kiváló végeredmény érdekében.
2. Marhafilé és füstölt paszternák püré készítése - 1. rész
Darabolja fel, főzze meg és szűrje le a paszternákot, mielőtt figyelmét az endívia karamellizálására fordítaná. További tippeket is kaphat sous-vide fűszerezéssel kapcsolatban.
3. Marhafilé és füstölt paszternák püré készítése - 2. rész
Szerezzen be egy ellenálhatatlan receptet az ökörfarokhoz, miközben megtanul egy füstölési technikát, amely a paszternákot a hikori tölgyfa forgács aromáival árasztja el.
4. Marhafilé és füstölt paszternák püré készítése - 3. rész
A tálalás előtt elsajátíthatja, hogyan készül a máz, mellyel az omlós marhafilét vonjuk be.