1. Bevezetés a hulladékkezelésbe
Ebben a videóban megismerkedünk Richard Green séffel, aki bemutatja milyen kiadások merülnek fel és ezek hogyan csökkenthetők.
2. Hogyan alakítsuk ki a hulladék-ellenőrzést
A konyhában fontos lépés a hulladék-ellenőrzés. Ismerje meg a hulladék-ellenőrzés célját és a saját konyháján történő lebonyolítását.
3. Hatékony beszerzés
A konyhai hulladék csökkentésének egyik módja a hatékony beszerzés. Megtudhatja, miért fontos ez, és néhány tippet is kaphat, mire kell figyelni beszerzés során.
4. Készletellenőrzés és étlaptervezés
Santosh Shetty operations manager megtanítja, mik is a menük naprakészen tartásának fő előnyei.
5. Az előkészítésből származó hulladék kezelése és tervezése
Tanuljon meg néhány tippet, hogy az előkészítési hulladék teljes költségének csökkentésével miként lehet többet kihozni a konyhában keletkezett élelmiszerhulladékból.
6. A felszolgált tányéron megmaradó hulladék kezelése
Hogyan lehet minimalizálni a hulladékot, amely a vendégek tányérjairól származik? Nézze meg ezt a videót, hogy tippeket kapjon.
7. A svédasztalokból származó hulladék kezelése
A svédasztalok hulladék-kezelésének egyik jó módja, ha helyesen meg tudjuk becsülni, hány emberre számíthatunk. További tippekért nézze meg a videót.