Gluténmentes ételkészítés
Megkönnyítjük a gluténmentes ételkészítést
-
Útmutató a gluténmentes ételkészítéshez
Segítségnyújtás a megfelelő konyhai környezet megteremtéséhez, tájékoztatás az allergénekkel kapcsolatos előírásokról.
-
Gluténmentesség biztosítása a vendéglátó helyen
Váljon vendégei és saját hasznára a gluténmentes ételkészítés alkalmazása!
-
Céklás sertésraguleves (7-10 éves korcsoport, allergénmentes alappal)
A cékla különleges zöldség. Meghatározó íze, színe megosztja a fogyasztókat. Levesbe főzve kevésbé használjuk, de az így kapott...
-
Rozmaringos-gombás rizottó, kecskesajt mártással
Egy egyszerű rizottó, erdei gombával izgalmas fűszerezéssel, amihez kecskesajtból készített mártást kínálunk. Várszegi Zsolt
-
Zöldséges csirkeraguleves (felnőtt, allergénmentes alappal)
A hagyományos sűrítési eljárások helyett kukoricakeményítővel készült ez a tartalmas leves. Szinte bármely korosztály számára j...
-
Élelmiszer allergia és élelmiszer intolerancia
Mely alapanyagok okoznak élelmiszer allergiát, illetve intoleranciát? Mi a különbség a két fogalom között?
Miért érdemes regisztrálni?
- Ingyenes hozzáférés professzionális séfképzésekhez
- Receptötletek és tippek a világ minden tájáról
- A legújabb gasztronómiai trendek
Van már fiokód?
Jelentkezz be itt