Hozzávalók
Almás Rétes Chantilly bergamot habbal
−
+
€0.0
Tészta készítés
porcukor*
/g
500.0 g
0%
vaj*
/g
180.0 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/kg
20.0 g
0%
Alma elkészítése.
Zöldalma**
/g
1250.0 g
0%
barnacukor**
/kg
300.0 g
0%
Bergamot mártás elkészítése.
vaníliarúd
/kg
20.0 g
0%
tejszín 30 %
/l
0.5 l
0%
/
Tészta készítés
-
porcukor* 500.0 g
-
vaj* 180.0 g
Alma elkészítése.
-
Zöldalma** 1250.0 g
-
barnacukor** 300.0 g
Bergamot mártás elkészítése.
-
vaníliarúd 20.0 g
-
tejszín 30 % 0.5 l