Hozzávalók
Karalábés bulgúr risotto borjú gombóccal
−
+
€192.2
Húsgombóc elkészítése
borjúcomb*
/g
1333.3 g
0%
zsemle ( 1db = 54g )*
/darab
2.0 darab
0%
tojás, (50 g/db, A osztály)*
/darab
2.0 darab
0%
Karalábé krém elkészítése.
karalábé**
/g
142.9 g
0%
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.1 l
0%
Bulgúr elkészítése, tálalás.
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú
/l
0.2 l
0%
bulgur (búzatöret)
/kg
500.0 g
0%
spenót*
/g
111.1 g
0%
/
Húsgombóc elkészítése
-
borjúcomb* 1333.3 g
-
zsemle ( 1db = 54g )* 2.0 darab
-
tojás, (50 g/db, A osztály)* 2.0 darab
Karalábé krém elkészítése.
-
karalábé** 142.9 g
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.1 l
Bulgúr elkészítése, tálalás.
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.2 l
-
bulgur (búzatöret) 500.0 g
-
spenót* 111.1 g