Útmutató a gluténmentes ételkészítéshez
Segítségnyújtás a megfelelő konyhai környezet megteremtéséhez, tájékoztatás az allergénekkel kapcsolatos előírásokról.
Bizonyára számtalanszor tették fel Önnek is a kérdést, hogy “Van ebben az ételben glutén? Tudnak készíteni gluténmentes fogást?”
Manapság annyira gyakori a glutén- és lisztérzékenység, hogy minden chefnek, aki törődik vendégei igényeivel, képesnek kell lennie csábító alternatívákkal előállni, amelyek bármilyen ételellel egyenértékűek, viszont nem tartalmaznak glutént!
Lehetetlennek tűnik? Legújabb kiadványunkban összefoglaltuk azokat a tippeket és trükköket, melyek alkalmazásával vendégei elégedettebbek lesznek és gyakrabban fogják vendéglátó egységét látogatni.
Pár allergénmentes* termékünk
Miért érdemes regisztrálni?
- Ingyenes hozzáférés professzionális séfképzésekhez
- Receptötletek és tippek a világ minden tájáról
- A legújabb gasztronómiai trendek
Van már fiokód?
Jelentkezz be itt