Szezonalitás és Rendezvények
Ötletek és javaslatok az idénynek megfelelő alapanyagokkal
-
Őszi-téli vadulás
Őszi-téli különlegességek a vad szezonban
-
Szarvas gerinc , sütőtökös vadas , cékla wellington
Szeretem a tradicionális ételeket, de szeretem kicsit a magam képére is formálni őket.
Egy ilyen elem a tányéron most a cékl...
-
Szecsuáni borssal ízesített szarvas “carpaccio”, kecskesajt forgácsokkal és fényezett fügével
A fúziós konyha egyik izgalmas találkozása, amikor a távolkeleti ízek találkoznak hazai erdeink nagyvadjainak húsával.
-
Libamáj torta, füstölt kacsamellel és chili jam-el
Egy fantasztikus alapanyag találkozása az édes Chilivel nem hagyományos formában. Bennó László
-
Aktuális promóciók és rendezvényeink
Aktuális promóciók és rendezvények a kereskedelmi vendéglátás számára
Miért érdemes regisztrálni?
- Ingyenes hozzáférés professzionális séfképzésekhez
- Receptötletek és tippek a világ minden tájáról
- A legújabb gasztronómiai trendek
Van már fiokód?
Jelentkezz be itt