Hozzávalók

+

Elkészítés, tálalás


A fúziós konyha egyik izgalmas találkozása, amikor a távolkeleti ízek találkoznak hazai erdeink nagyvadjainak húsával.

...

Elkészítés

  1. Elkészítés, tálalás

    A zöldfűszereket és a szecsuáni borsot egy mozsárba tesszök és összezúzzuk.
    A szarvasfilét besózzuk, majd bekenjük a mustárral.
    Megforgatjuk a zöldfűszer-bors keverékben.
    Szorosan betekerjük folpack fóliával, és méjhűtőbe téve kifagyasztjuk.

    A madársalátát bekeverjük az olívaolajjal és a tányérra helyezzük. Rászeleteljük hajszálvékonyan a szarvasfilét. Mellé halmozzuk a kecskesajt forgácsokat. A füge cikkeket átforgatjuk a meglangyosított juharszirupban, majd a tányérra rendezzük. Vizitorma levelekkel díszítjük.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü