Hozzávalók
Szecsuáni borssal ízesített szarvas “carpaccio”, kecskesajt forgácsokkal és fényezett fügével
−
+
€209.0
Elkészítés, tálalás
Szarvas bélszín
/kg
800.0 g
0%
só
/kg
100.0 g
0%
Cayenne bors, őrölt*
/g
0.0 g
0%
petrezselyemzöld
/g
111.1 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő sült vöröshagymával és fokhagymával 400 ml
/kg
30.0 g
0%
KNORR Primerba Bazsalikom 340 g
50.0 g
0%
kakukkfű, friss*
/g
0.1 g
0%
metélőhagyma*
/g
0.1 g
0%
Kecske sajt*
/g
100.0 g
0%
füge, friss*
/g
100.0 g
0%
juharszirup*
/g
100.0 g
0%
Madársaláta**
/g
117.6 g
0%
olivaolaj
/l
0.1 l
0%
/
Elkészítés, tálalás
-
Szarvas bélszín 800.0 g
-
só 100.0 g
-
Cayenne bors, őrölt*
-
petrezselyemzöld 111.1 g
-
KNORR Primerba Bazsalikom 340 g 50.0 g
-
kakukkfű, friss* 0.1 g
-
metélőhagyma* 0.1 g
-
Kecske sajt* 100.0 g
-
füge, friss* 100.0 g
-
juharszirup* 100.0 g
-
Madársaláta** 117.6 g
-
olivaolaj 0.1 l