Carte d'Or Professional termékeink
Carte D'Or Professional Sárgakrém alap
- Vaníliás ízvilág.
- Gluténmentes.
- Könnyű elkészítési mód.
- Igény szerint ízesíthető, átdolgozható alap krém.
Carte D'Or Professional Por zselatin
- Zsírszegény közegben szobahőmérsékleten alkalmazható, így a gyümölcsök nem veszítenek színűkből. Zsíros közegben legalább 40 °C fok-ra melegítendő.
- Víztiszta, színtelen, szagtalan porzselatin.
- Naturális ízvilág.
Carte D'Or Professional Tiramisu alap
- Mascarpone-val és tojással készült.
- Gyorsan és egyszerűen elkészíthető.
- Autentikus olasz ízvilág.
- Gluténmentes.
- Tökletes alap, hogy elkészítse saját, egyedi Tiramisu desszertjét.
- Megbízható alapanyag, így vendégeinek állandó minőséget tud biztosítani.
Carte D'Or Professional Brownie alap
- Gazdag, csokoládés ízvilág.
- Könnyen elkészíthető tej, víz vagy tej alternatívával.
- Könnyen étterme egyéniségéhez formálható, adjon hozzá magvakat vagy gyümölcsöket, majd díszítse kedve szerint.
- Vegán étkezésbe is beépíthető víz vagy tej alternatívával készítve.
Carte D'Or Professional Csokoládé habalap
- Nem tartalmaz allergén összetevőt
- Garantáltan Glutén- és laktózmentes
- Hozzáadott ízfokozóktól, mesterséges színezékektől és tartósítószerektől mentes
- Koncentrált formula magas hozammal (10g/L)
- Beilleszthető az EMMI közétkeztetési rendeletnek megfelelő étrendbe
Carte D'Or Professional Vanília öntet
- Folyékony, fogyasztásra és felhasználásra kész.
- Hidegen és melegen is használható.
- Szifonban is használható.
- Mikrózható.
Carte D'Or Professional Panna Cotta alap
- Autentikus olasz ízvilág és megjelenés.
- Tökéletes, krémes állag.
- Gluténmentes.
- Egy alap, melyre könnyen építheti egyedi Panna Cotta desszertjét.
Carte D'Or Professional Katalán krém alap
- Spanyol eredetű.
- Lágy, kanalazható desszert.
- Kedve szerint ízesíthető különféle fűszerekkel.
- Gluténmentes.
Carte D'Or Professional Édesfelfújt és túrógombóc alap
- Magyar ízvilágnak megfelelő édesfelfújtat vagy túrógombócot készíthetünk belőle.
- Desszertként és főételként elkészíthető.
- Hidegen és melegen is tálalható.
Carte D'Or Professional Erdei gyümölcsös öntet
- Változatos felhasználás: öntetként, dekorációként.
- Fenntartható mezőgazdaságból származógyümölcsökből készül.
- A csomagolás 10%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz és könyebben kezelhető az előző variánsunkhoz képest.
- Gluténmentes.
Carte D'Or Professional Kakós öntet
- 2021. júliusától 3%-kal magasabb kakaó tartalommal az előző variánsunkhoz képest.
- Változatos felhasználás: öntetként, dekorációként.
- A csomagolás 10%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz és könyebben kezelhető az előző variánsunkhoz képest.
- Gluténmentes.
Carte D'Or Professional Sóskaramellás öntet
- Közkedvelt, hamrónikus sóskaramellás íz.
- Változatos felhasználás: öntetként, dekorációként.
- Gluténmentes.
A desszert a menü elengedhetetlen része, amely megkoronázza az étkezést. Ennek ellenére sok kollégám bonyolultnak, nehezen elkészíthetőnek tartja. Juhos Jocival arra törekedtünk, hogy könynyen áttekinthető alapanyaglista mellett, közkedvelt, ismert desszerteket hozzunk létre. A ráfordított idő, az elkészítési lépések száma, a profitabilitás és a szakmai hozzáértés kulcsszerepet játszanak minden recept esetében. A Carte D’Or Professional az ezen tényezőkkel kapcsolatos kihívásokban segít. Desszertekkel plusz bevételre tehet szert, növelheti vendégei megelégedettségét, megédesítheti szájuk ízét egy menüsor végén. Mindezt, mostantól könnyebben!
- Várszegi Zsolt, Unilever Food Solutions séf