Hozzávalók
Bellini
−
+
€0.0
Krém elkészítése
őszibarack
/g
300.0 g
0%
tejszín 35%
/
200.0 g
0%
Vanília kivonat
/kg
1.0 g
0%
Pezsgő száraz*
/
100.0 g
0%
Piskóta
kristálycukor**
/g
60.0 g
0%
tojássárgája*
/g
60.0 g
0%
búzaliszt
/g
75.0 g
0%
napraforgóolaj**
/g
10.0 g
0%
tojásfehérje (1db/38g)**
/kg
90.0 g
0%
/
Krém elkészítése
-
őszibarack 300.0 g
-
tejszín 35% 200.0 g
-
Vanília kivonat 1.0 g
-
Pezsgő száraz* 100.0 g
Piskóta
-
kristálycukor** 60.0 g
-
tojássárgája* 60.0 g
-
búzaliszt 75.0 g
-
napraforgóolaj** 10.0 g
-
tojásfehérje (1db/38g)** 90.0 g