Hozzávalók

+

Elkészítés


A Katalánkrémet Silkomart Kit Chic Eclair formában készítem el.

...

Elkészítés

  1. Elkészítés

    • A tejet, a tejszínt (250g) Katalán krém alapot a 50g karamell alappal egy tálba helyezzük.
    • Habverő segítségével elkeverjük, majd az utolsó keveréseknél belerakjuk a 20 gr CARTE D'OR Zselatint.
    • Gumiformába rakjuk és fagyasztjuk.
    • A Csokoládé habalapot elkeverjük a tejszínnel (100g) és a 22gr zselatinnal, majd habbá verjük.
    • Ha megfagyott és kivettük a formákból, a tetejére nyomjuk a felvert csokoládé mousse-t.
  2. Tálalás

    • Mini karamell rudakkal és macaron-al dekorálom a kész süteményt.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü