Kulisszatitkok - Hogyan készül Varjú Viktor kedvenc The Vegetarian Butcher étele?
Kövessük végig lépésről lépésre, a 'Vegán húspogácsa gombákkal és mozzarellával' receptet!
Ahhoz, hogy egy húsmentes ételt legalább annyiért étlapra tehessünk, mint a húsos variánsokat, legalább olyan színvonalú tányért kell létrehoznunk. A The Vegetarian Butcher termékekkel szinte ugyan úgy kell dolgzni, mint a hússal, de néhány kisebb különbségre (például hogy nem veszít vizet) az elején még jobban figyelnünk kell.
A vegán ételekben természetesen nem lehet semmilyen állati összetevő, például sajt vagy tojás, míg a vegetáriánus fogásokból ezek segítségével igazi különlegességeket is feltálalhatunk. Most egy ilyen vegetáriánus étel fázisos bemutatása következik!
Készítse el Varjú Viktor The Vegetarian Butcher receptjeit!
Kedvencét most bemutatjuk lépésről lépésre.
Ha még többet szeretne megtudni Varjú Viktor receptejeiből, vásároljon a termékekből, és próbálja ki őket!
VEGÁN THE VEGETARIAN BUTCHER HÚSPOGÁCSA GOMBÁKKAL ÉS MOZZARELLÁVAL
IGY NÉZ MAJD KI AZ ELKÉSZÜLT TÁNYÉRUNK
Vágjunk hát bele!
1. FÁZIS
Kevés zsiradékon megsütjük a vegán burger pogácsákat és a gomba raguval együtt melegen tartjuk
2. FÁZIS
Szabi Pék rozskenyerét megpirítjuk, elrendezzük rajta a feltéteket
3. FÁZIS
A petrezselyemolajat befecskendezzük a mozzarella közepébe.
4. FÁZIS
Dekoráljuk dehidratált petrezselyem porral, vadon termő mezei hajtásokkal, mandolinozott nyers barna csiperke szeletekkel.
Receptkönyvbe teszem!
Jelentkezzen be, hogy létrehozza saját személyes receptkönyvét
Csatlakozzon a világszerte több, mint 1 millió séfhez, akiket az UFS már inspirált. Fiók létrehozása Már rendelkezik fiókkal? BejelentkezésThe Vegetarian Butcher Vegán burger pogácsa 20x113g (2,26 kg)
Gyorsfagyasztott, növényi alapú burger pogácsa vassal és B12-vitaminnal dúsítva.
Tovább a termékhez!Miért érdemes regisztrálni?
- Ingyenes hozzáférés professzionális séfképzésekhez
- Receptötletek és tippek a világ minden tájáról
- A legújabb gasztronómiai trendek