Eljött a változatosság ideje!
-
Mindennapi menza - Töltse le kiadványunkat!
Ötletek, ajánlatok közétkeztetők számára, a közétkeztetési rendelettel összhangban
-
Görög csirkecomb salátával, csírával és gyros öntettel (felnőtt)
A mediterrán ételek közül az egyik legnépszerűbb a gyros. Ebben az ételvariácóban visszaköszönnek a mediterrán ízek. A receptet...
-
Tejszínes parajfőzelék köleses-burgonyás pulykavagdalttal (7-14 éves korcsoport)
Zöld. Főzelék. Nem borsó. Paraj! Nevezhetjük spenótnak is. A legmegosztóbb főzelék. Ezt a variációt mindenki szeretni fogja! A ...

Szikora Péter üzenete a közétkeztetésben dolgozóknak
“Az Önökhöz hasonló, élelmezésben dolgozó kollégák segítségével azt szeretnénk elérni, hogy a hazánkban előforduló jövő élelmiszerei a közétkeztetésben is használatba kerüljenek. Változatosabb és egészségesebb ételek elkészítésére szeretnénk inspirálni Mindennapi Menza kiadványainkban is. Mostantól még tudatosabban figyelünk arra, hogy az összetevők lehető legszélesebb palettáját használjuk. Így az élelmezésben résztvevők új és izgalmas ízeket ismertessenek meg, ízletes módon elkészítve és tálalva, minden nap. Legújabb receptjeinkben A jövő 50 élelmiszere közül válogattunk olyan összetevőket, melyek könnyedén beépíthetők a menükbe. Mivel az ételkészítésnél a környezettudatosság mellett az íz is legalább olyan fontos, ezért bemutatjuk, hogy a Knorr új fűszereivel hogyan ízesíthetjük ezeket az ételeket, és receptjeinkben megismerhetik az alapanyagok és fűszerek párosításait. A következő oldalon bemutatunk néhány példát a 2020 tavaszi számunkban felhasznált összetevőkből, melyek mind A jövő 50 élelmiszerei közé tartoznak. Használják ezeket örömmel és azzal a tudattal, hogy milyen sokat tesznek ezáltal a fenntarthatóságért!”
Miért érdemes regisztrálni?
- Ingyenes hozzáférés professzionális séfképzésekhez
- Receptötletek és tippek a világ minden tájáról
- A legújabb gasztronómiai trendek