Használja tesztünket Chrome, Firefox vagy Safari böngészőkkel a legjobb élményért. Mobilon nézi? Kattintson ide, hogy a tesztünket a legegyszerűbben kitölthesse.
A Knorr több mint 180 éve arra törekszik, hogy kiváló alapanyagokból olyan termékeket alkosson, amelyek az egyszerű ételeket különlegessé varázsolják. A Knorr Professional bouillon termékcsalád igen széleskörű termékportfólióval rendelkezik. A termékek között megtalálhatóak sószegény, allergénmentes bouillonok, illetve paszta, folyékony és dehidratált levesalapok is. Kis és nagy kiszerelésben is elérhetőek így minden operátor megtalálhatja a számára megfelelő típusút.
A klasszikus tyúkhúsleves, marhahúsleves, csontleves és zöldségleves alapok mellett, a portfólióban magyaros ízesítésű variánsok – úgymint halászlé, gulyásleves, füstölt alap – is megtalálhatóak. Ezek a levesalapok sokféleképpen felhasználhatóak pl. alaplé, mártás, ragu vagy leves készítéséhez, sőt még pácolásra is alkalmasak. Állandó minőséget képviselnek és intenzív, karakterest ízt adnak az ételeknek.
A vendéglátás és a közétkeztetés igényei folyamatosan változnak, és ezzel párhuzamosan mi is újra és újra megújítjuk termékeinket, hogy mindig a legjobbat nyújthassuk. Kattintson ide ha szeretne többet megtudni termékeinkről!