Mit teszünk az egészségesebb közétkeztetésért
A só - és zsiradékcsökkentésen keresztül a diétás étkeztetésen át, mindenre van megoldási javaslatunk.
Mindent az egészségesebb közétkeztetésért
Töltse le a kiadványunkat, hogy legyen egy átfogó képe a közétkeztetésben nyújtott összes tevékenységünkről.
Kiemelt recept
Magyar alapanyagok
Folyamatosan növeljük magyar beszállítóink és a magyar alapanyagok arányát
Az Unilever hazánkban először a Békés megyei Muronyban indította el Knorr Mintafarm programját. A muronyi mintafarmon hazai munkaerő által előállított kiváló minőségű hagymát a Csongrád megyei Gorzsán szárítják, majd
az Unilever Röszkei Élelmiszergyárában dolgozzák fel. A Knorr Mintafarmon termesztett hagyma a Knorr és a Delikát különböző termékein keresztül jut el a magyar és az európai fogyasztók asztalára.
A Knorr Mintafarm projekt keretein belül az Unilever hosszú távú, kiszámítható, környezettudatos beszállítói kapcsolatot hoz létre magyar termelőkkel, melynek keretein belül az Unilever Röszkei Élelmiszergyára nemcsak a belföldi piacra, hanem jelentős mennyiségben exportra szánt termékekben is használja a vásárolt magyar alapanyagokat.
Az Unilever a kormány stratégiai partnere
Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Kormány és az Unilever Magyarország Kft. 2015. szeptemberében.
Az Unilever Food Solutions, az Unilever gasztronómiai üzletága jelentős beszállítója a közétkeztetésnek. Hosszútávú célkitűzése, hogy a lehető legtöbb magyar alapanyaggal, kifejezetten a magyar piacra fejlesztett termékekkel, minél több magyar beszállítóval növelje szerepét ebben a csatornában. Röszkei élelmiszergyárunk állítja elő azokat a korszerű termékeket, amelyek a közétkeztetés reformjának alapját képezhetik. A vállalat tevékenységeit elismerve stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Kormány és az Unilever Magyarország Kft. 2015.szeptemberben. Támogatjuk a kormányzat törekvéseit a friss alapanyagok használata, az egészséges táplálkozás, a napi sóbevitel csökkentése és a transzzsírok tiltása területén. Rendszeres kiadványainkkal segítjük az élelmezésvezetőket a szabályoknak megfelelő recept- és menüsorok kialakításában, a korcsoportonkénti tápanyag-beviteli korlátok betartásában, kiemelten ügyelve a napi sóbevitelre.
Miért érdemes regisztrálni?
- Ingyenes hozzáférés professzionális séfképzésekhez
- Receptötletek és tippek a világ minden tájáról
- A legújabb gasztronómiai trendek