Hozzávalók
Zöldséges halpogácsa fokhagymás burgonyapürével (7-10 éves korcsoport)
−
+
€232.54
Halpogácsa elkészítése
tengeri halfilé
/kg
0.8 kg
0%
paprika**
/kg
0.2 kg
0%
sárgarépa
/kg
0.2 kg
0%
víz
/l
0.15 l
0%
só
/kg
4.0 g
0%
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz
/l
0.04 l
0%
KNORR Vagdalt alap - Sószegény 2kg
/kg
0.11 kg
0%
Burgonyapüré elkészítése
víz
/l
1.2 l
0%
tej 1,5 %**
/l
0.53 l
0%
só
/kg
2.0 g
0%
fokhagyma, hámozott**
/kg
0.01 kg
0%
/
Halpogácsa elkészítése
-
tengeri halfilé 0.8 kg
-
paprika** 0.2 kg
-
sárgarépa 0.2 kg
-
víz 0.15 l
-
só 4.0 g
-
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 0.04 l
-
KNORR Vagdalt alap - Sószegény 2kg 0.11 kg
Burgonyapüré elkészítése
-
víz 1.2 l
-
tej 1,5 %** 0.53 l
-
só 2.0 g
-
fokhagyma, hámozott** 0.01 kg