Hozzávalók
Zöldborsóleves csirkegombóccal (7-10 éves korcsoport)
−
+
€226.27
Húsgombóc elkészítése
csirkemell**
/kg
0.32 kg
0%
víz
/l
0.12 l
0%
só
/kg
1.0 g
0%
KNORR Vagdalt alap - Sószegény 2kg
/kg
0.06 kg
0%
KNORR Tyúkhúsleves alap - Sószegény 3kg
/kg
12.0 g
0%
DELIKÁT ételízesítő hozzáadott só és ízfokozó nélkül 3 kg
/kg
10.0 g
0%
Leves elkészítése
víz
/l
2.5 l
0%
zöldborsó**
/g
0.4 kg
0%
sárgarépa
/kg
0.2 kg
0%
karalábé**
/g
0.14 kg
0%
petrezselyemgyökér
/kg
0.1 kg
0%
petrezselyemzöld
/g
0.01 kg
0%
só
/kg
2.0 g
0%
/
Húsgombóc elkészítése
-
csirkemell** 320 g
-
víz 120 ml
-
só 1 g
-
KNORR Vagdalt alap - Sószegény 2kg 60 g
Leves elkészítése
-
víz 2.50 l
-
zöldborsó** 400 g
-
sárgarépa 200 g
-
karalábé** 140 g
-
petrezselyemgyökér 100 g
-
petrezselyemzöld 10 g
-
só 2 g