Hozzávalók
Vodkával és kaporral pácolt lazacfilé, narancsos édeskömény salátával, kaviáros blini-vel és zöldcitromos tejföllel
−
+
€0.0
Hal előkészítése és elkészítése.
lazacfilé*
/g
1500.0 g
0%
tengeri só
/g
0.5 g
0%
kristálycukor**
/g
0.5 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/kg
40.0 g
0%
vodka*
/l
0.2 l
0%
kapor, friss**
/kg
100.0 g
0%
Saláta összeállítása.
édeskömény*
/g
0.7 g
0%
narancs**
/kg
0.7 g
0%
narancslé, friss*
/l
0.2 l
0%
Blini elkészítése.
hajdinaliszt**
/kg
0.2 g
0%
élesztő, friss*
/g
10.0 g
0%
tej 1,5 %**
/l
0.05 l
0%
tojás (extra osztályú)
/darab
2.0 darab
0%
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú
/l
0.2 l
0%
vaj*
/g
100.0 g
0%
Tálalás.
Tejföl 20%*
/kg
200.0 g
0%
lime*
/g
100.0 g
0%
/
Hal előkészítése és elkészítése.
-
lazacfilé* 1500.0 g
-
tengeri só 0.5 g
-
kristálycukor** 0.5 g
-
vodka* 0.2 l
-
kapor, friss** 100.0 g
Saláta összeállítása.
-
édeskömény* 0.7 g
-
narancs** 0.7 g
-
narancslé, friss* 0.2 l
Blini elkészítése.
-
hajdinaliszt** 0.2 g
-
élesztő, friss* 10.0 g
-
tej 1,5 %** 0.05 l
-
tojás (extra osztályú) 2.0 darab
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.2 l
-
vaj* 100.0 g
Tálalás.
-
Tejföl 20%* 200.0 g
-
lime* 100.0 g