Hozzávalók

+

Sütés

Ragu készítés

  • KNORR Collezione Italiana Fűszeres paradicsomvelő konzerv 2 kg 1000.0 g
  • olivaolaj 0.2 l
  • vöröshagyma 100.0 g
  • fokhagyma* 50.0 g
  • KNORR Primerba Bazsalikom 340 g 10.0 g
  • tészta, fettucini* 1000.0 g

...

Elkészítés

  1. Sütés

    • Forró zsiradékban aranybarnára sütjük a szeleteket.
  2. Ragu készítés

    • Felhevített olíva olajon megfonnyasztjuk a finomravágott vöröshagymát és a durvára vágott fokhagymát.
    • Felengedjük a Fűszeres Paradicsomvelővel, Bazsalikommal, sózzuk borsozzuk és kiforraljuk.
    • A tésztával átforgatjuk a ragut és a frissen sült szelettel tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü