Hozzávalók

+

Padlizsán előkészítése.

  • padlizsán** 4210.5 g

Ragu készítése.

Padlizsán sütése.

  • vaj* 100.0 g
  • sajt, Emmentáli* 315.8 g

Több néven is ismerjük ezt a Délkelet-Ázsiából származó növényt.
Közkedvelt izgalmas alapanyag amit változatosan készíthetünk el.

...

Elkészítés

  1. Padlizsán előkészítése.

    A megmosott, ketté vágott padlizsánokat 180°C-on süssük meg Kb. 30 perc alatt.
    Ha megsültek a húsát óvatosan szedjük ki hogy a héj ne sérüljön meg.
  2. Ragu készítése.

    A felforrósított olajon pirítsuk meg a finomra vágott hagymát a fokhagymát és a Vegán darált húst.
    Adjuk hozzá az apróra vágott sárgarépát a pórét és a padlizsán húsát. pirítsuk össze
    majd adjuk hozzá a paradicsomkonzervet.
    A kész ragut töltsük a sült padlizsán héjakba.
  3. Padlizsán sütése.

    A megtöltött padlizsánok tetejére tegyünk apró vajdarab kockákat és szórjuk meg reszelt sajttal.
    180°C-on süssük 10 percig.
    Adhatunk mellé salátát, levélzöldeket öntetekkelvagy natúr joghurtot.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü