Hozzávalók

+

Alap elkészítése.

  • vöröshagyma 300.0 g
  • napraforgóolaj** 0.1 l
  • fűszerpaprika** 20.0 g
  • savanyú káposzta* 1500.0 g

Töltelék elkészítése.

Az étel sűrítése, tálalás.

  • búzaliszt 30.0 g
  • főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.3 l


A töltött káposzta hagyományosan savanyított káposztából készül, de tavasszal friss üde édeskáposztából is készíthető friss kaporral.

...

Elkészítés

  1. Alap elkészítése.

    A félfőre  vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk, szakaszosan zsírjára pirítjuk mindig egy kevés folyadék hozzáadásával. Megszórjuk fűszerpaprikával és egy kevés folyadékkal felöntjük, majd hozzáadjuk a szálas káposztát. 
  2. Töltelék elkészítése.

    Az ismert módon elkészítjük a tölteléket, The Vegetarian Butcher Darált Hússal amit jól beízesítünk és a levelekbe töltjük.A káposztás alapra helyezzük a töltelékeket, friss kaporral ízesítjük, felengedjük folyadékkal majd készre főzzük.
  3. Az étel sűrítése, tálalás.

    A káposzta főzeléket habarással sűrítjük, jól kiforraljuk. Forrón a töltelékekkel tálaljuk. 
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü