Hozzávalók
Tésztakéregben sült nyúlpástétom, füstölt fürj tojással, torma variációval és fermentált retekkel, shimei gomba
−
+
€0.0
Hús előkészítése, elkészítése.
Házinyúl gerinc*
/kg
1111.1 g
0%
füstölt szalonna*
/g
111.1 g
0%
búzaliszt
/g
100.0 g
0%
tojás (extra osztályú)
/darab
5.0 darab
0%
KNORR Morzsolt kakukkfű 80 g
/kg
1.0 g
0%
KNORR Őrölt fekete bors 0,5 kg
/kg
0.5 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő füstölt cukorral és sült vöröshagymával 400 ml
/kg
50.0 g
0%
Pástétom tálalása.
torma*
/g
111.1 g
0%
tojás, fürj 10g/db*
/darab
10.0 darab
0%
napraforgóolaj**
/l
0.1 l
0%
Shimejii gomba
/kg
50.0 g
0%
szezámmag
/g
10.0 g
0%
retek, hónapos**
/g
100.0 g
0%
/
Hús előkészítése, elkészítése.
-
Házinyúl gerinc* 1111.1 g
-
füstölt szalonna* 111.1 g
-
búzaliszt 100.0 g
-
tojás (extra osztályú) 5.0 darab
-
KNORR Morzsolt kakukkfű 80 g 1.0 g
-
KNORR Őrölt fekete bors 0,5 kg 0.5 g
Pástétom tálalása.
-
torma* 111.1 g
-
tojás, fürj 10g/db* 10.0 darab
-
napraforgóolaj** 0.1 l
-
Shimejii gomba 50.0 g
-
szezámmag 10.0 g
-
retek, hónapos** 100.0 g