Hozzávalók

+

Ragacsos mártáshoz.

Spárga saláta, tálalás.

  • zöldspárga* 300.0 g
  • narancs** 1428.6 g
  • Zöldalma** 625.0 g
  • eper* 555.6 g
  • grapefruit* 714.3 g
  • Hellmann's Citrusos vinaigrette 1L 0.05 l

A nuggets műfaj mára nem csak a gyorséttermek világát idézi, de kevés odafigyeléssel a büfé asztalok készítésénél is praktikus kellék lehet. Ebben az összeállításban a forró vegán nuggets pikáns-karakteres mártással egészül ki, amit a friss citrusos ropogós saláta hivatott kiegyenlíteni. A gochujang paszta amúgy is  nagy kedvencem, legyen szó levesről vagy sűrű szósz készítésről. Varju Vili

...

Elkészítés

  1. Ragacsos mártáshoz.

    A folyadékokat összeforraljuk hozzáadjuk a Gochujangot és a kukoricakeményítővel besűrítjük.
    A vegán nuggets-t ropogósra sütjük és összevegyítjük a mártással. Pirított napraforgómaggal szórjuk meg a tálalásnál.
  2. Spárga saláta, tálalás.

    A spárga fejeket blanchírozzuk, félbe vágjuk
    A daraboltösszetevőket elkeverjük a Citrus Vinaigrett-el és kevés sóval, borssal ízesítjük.
    Kis edényekbe adagoljuk és mellé halmozzuk a mázas nuggetseket.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü