Hozzávalók

+

A hús elkészítése, tálalás.

Unused/Remaining Ingredients

  • szójabab csíra*

A jó ételhez nem kell sok alapanyag, azt a hármat kell jól kiválasztani hogy azok az alapanyagok újat hozzanak létre.

...

Elkészítés

  1. A hús elkészítése, tálalás.

    A lehártyázott megtisztított szarvasgerincet három nappal előre, olajos borókabogyós pácba tettem. A bordáskel külső szép nagy leveleit óvatosan leszedem, a többi részét pedig csíkokra vágom. Wokban mogyoróolajat hevítek és beledobom a negyedekre vágott shitake gombát, a bébirépát, és a csíkozott bordáskelt, hirtelen átpirítom, és leöntöm KNORR Szójaszósszal. A félretett kelleveleket rostlapon megpirítom, ezekbe kanalazom bele a gombás ragut, és a tetejére tálalom a médiumra sütött szarvasgerincet.
  2. Unused/Remaining Ingredients

Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü