Hozzávalók

+

Sültcsirke elkészítése

  • csirkecomb** 1.1 kg
  • növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 0.04 l
  • KNORR Sültcsirke fűszerkeverék 0,35 kg 15.0 g

Köret elkészítése

Saláta elkészítése


Különböző rizsek egy ételben és hozzá finom hagymasaláta! Egyszerűen, gyorsan elkészíthető! A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Sültcsirke elkészítése

    • A csirkecombokat megmossuk, daraboljuk.
    • A combokat befűszerezzük KNORR Sültcsirke fűszerkeverékkel és növényi olaj tartalmú sütőzsiradékkal bepermetezett tepsire tesszük.
    • A húsok tetejét is befújjuk, majd 170°C-ra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
  2. Köret elkészítése

    • A KNORR Előfőzött hosszúszemű rizst enyhén sós vízben külön kifőzük és összekeverjük a szintén külön kifőzött többi rizzsel és tálalásig melegen tartjuk.
  3. Saláta elkészítése

    • A hagymákat daraboljuk, a petrezselyemzöldet apróra vágjuk.
    • A GLOBUS Majonézt összekeverjük a joghurttal és zöldségekkel majd a salátát hűtőbe tesszük.
  4. Tálalás és tipp

    • A rizsmix mellé tálaljuk a sült csirkecombokat és a hagymasalátát.
    • A rizsek főzésénél vegyük figyelembe, hogy különböző a főzési idejük.
    • Köretmixek készítéséhez használjunk másfajta gabonákat is!
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü