Hozzávalók

+

Step 1


...

Elkészítés

  1. Step 1

    A burgonyát megmossuk, majd héjában megfőzzük.
    Meghámozzuk és karikára vágjuk.
    Az előfőzött, és darabolt többi zöldséget a karikázott burgonyával együtt olajjal kikent tepsibe tesszük.
    Fűszerezzük KNORR Köretek és Zöldségek pác és fűszerkeverékkel majd sütőben kb. 10-15 percig 180°C-on megsütjük.
    A csirkecombokat megtisztítjuk, daraboljuk majd befűszerezzük KNORR Szárnyasok és Sültek pác és fűszerkeverékkel.
    Kevés olajjal bekenve sütőben megsütjük.
    A sült zöldségeket a csirkecombokkal együtt tálaljuk úgy, hogy felmelegített KNORR Collezione Italiana Színes paprika ragut adunk hozzá.
    TIPP:
    A sült zöldségek elkészítésekor használjunk lehetőség szerint idényzöldségeket is.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü