Hozzávalók

+

Spárgás előkészítése.

  • spárga** 400.0 g
  • zöldspárga* 400.0 g
  • KNORR Őrölt fekete bors 0,5 kg 1.0 g
  • sajt, Mozarella* 500.0 g
  • Olivaolaj, extra szűz* 0.05 l
  • Hellmann's Citrusos vinaigrette 1L 0.3 l
  • KNORR Primerba Bazsalikom 340 g 50.0 g

Tálalás

  • Kenyér, francia* 1500.0 g

Egy közkedvelt, olasz antipastit készítettem és tettem ínycsiklandóvá, egy tavaszi zöldséggel. Igyekeztem egyszerűen és kevés idő ráfordítással elkészíthető ételt kreálni.

...

Elkészítés

  1. Spárgás előkészítése.

    • A megmosott, tisztított spárgát forrázuk le.
    • Daraboljuk,locsoljuk meg HELLMAN'S Citrusos Vinaigrettel majd adjuk hozzá az apró kockákra vágott mozzarellát.
    • Adjuk hozzá az olivaolajat a KNORR Primerba Bazsalikomot, fűszerezzük  őrölt borssal és sózzuk.
  2. Tálalás

    • Vágjunk ferde kenyérszeleteket, pirítsuk meg szárazon.
    • Dörzsöljük be fokhagymagerezdekkel és halmozzuk rá a spárgáss, mozzarellás salátát.
    • Dekoráljuk izgalmas formájú és színű levelekkel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü