Hozzávalók

+

Tészta készítés

  • tej 1,5 %** 3.0 l
  • Kókusztejpor** 300.0 g
  • tojás (extra osztályú) 24.0 darab
  • Makadámia dió 142.9 g
  • kristálycukor** 800.0 g
  • kakaópor** 150.0 g
  • CARTE d'OR Vanília ízű pudingpor - főzéssel 1,5 Kg 300.0 g
  • rum* 0.05 l
  • búzaliszt 240.0 g

Tálalás.

  • Carte d'Or Professional Kakaós öntet 1 kg 200.0 g
  • tejszín 30 % 0.2 l

Tegyük különlegesebbé desszertjeinket de ne csak formailag, hanem használjunk más, hozzájuk passzoló érdekes  alapanyagokat is.  Bennó László

...

Elkészítés

  1. Tészta készítés

    Elkészítjük a 3 féle piskótát. ( Kakaós, diós és sima)
    Kókusztejpor felhasználásával készítünk vaníliás pudingot, amit még melegen felvert fehérjével lazítunk.

  2. Tálalás.

    Kerek formával kiszúrjuk a piskóta lapokat, majd rétegezzük a vanília pudinggal egy pohárban.
    Tetejére teszünk Carte d'Or kakaó öntetet teszünk és tejszínhabbal dekoráljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü