Hozzávalók

+

Sertésszelet gombás-paradicsomos-paprikás raguval és spatzlevel


...

Elkészítés

  1. Sertésszelet gombás-paradicsomos-paprikás raguval és spatzlevel

    A KNORR Német tájjelegű galuskát (Spatzle) előírás szerint kifőzzük vízben, leszűrjük és leolajozzuk.
    A gombát megmossuk, cikkekre vágjuk majd olajon lepirítjuk.
    Összeforgatjuk a KNORR Collezione Italiana Színes paprikaraguval.
    A sertéshúst szeleteljük, enyhén kiklopfoljuk és fűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel.
    A hússzeleteket RAMA Combi profival vékonyan befújt sütőtepsire tesszük és a húsok tetejét is bepermetezzük.
    A hússzeleteket sütőben megsütjük.
    Tálalás előtt a galuskát összeforgatjuk finomra vágott petrezselyemzölddel, majda hússal valamint a raguval együtt forrón tálaljuk.
    TIPP:
    A paradicsomos paprikaragut gazdagíthatjuk más idényzöldségekkel is.
    A galuska főzésénél mindig tartsuk be az előírt főzési időt!
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü