Hozzávalók
Sárga curry-vel illatosított lassan készült jércemell filé, korianderes sütőtök krémmel és céklás burgonyatortával
−
+
€220.0
Hús előkészítése, elkészítése.
csirkemell**
/kg
2222.2 g
0%
KNORR Thai Sárga Curry Paszta 0,85 kg
/kg
60.0 g
0%
Krém készítés.
sütőtök**
/kg
1500.0 g
0%
koriander**
/g
23.5 g
0%
Köret készítése.
burgonya**
/g
2857.1 g
0%
cékla, nyers**
/kg
428.6 g
0%
tojás (extra osztályú)
/darab
10.0 darab
0%
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú
/l
1.0 l
0%
sajt, Parmesan*
/g
103.1 g
0%
Tálalás.
póréhagyma**
/g
235.3 g
0%
cukkini**
/kg
285.7 g
0%
sárgarépa
/kg
200.0 g
0%
/
Hús előkészítése, elkészítése.
-
csirkemell** 2222.2 g
-
KNORR Thai Sárga Curry Paszta 0,85 kg 60.0 g
Krém készítés.
-
sütőtök** 1500.0 g
-
koriander** 23.5 g
Köret készítése.
-
burgonya** 2857.1 g
-
cékla, nyers** 428.6 g
-
tojás (extra osztályú) 10.0 darab
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 1.0 l
-
sajt, Parmesan* 103.1 g
Tálalás.
-
póréhagyma** 235.3 g
-
cukkini** 285.7 g
-
sárgarépa 200.0 g