Hozzávalók

+

Csirkemell elkészítése

Saláta elkészítése

  • jégsaláta** 0.6 kg
  • póréhagyma** 0.19 kg
  • paprika** 0.19 kg
  • kukorica** 0.19 kg
  • sárgarépa 0.19 kg
  • paradicsom** 0.19 kg

Csirkemell, sajt, saláta! Kitűnő összeállítás egy népszerű főételhez! A receptet készítette Szikora Péter, az UFS közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Csirkemell elkészítése

    • A csirkemelleket szeleteljük, majd kiklopfoljuk és fűszerezzük hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁTTAL.
    • Beletesszük a darabolt sajtot, formázzuk és bepanírozzuk.
    • A töltött húsokat RAMA Combi Profival bepermetezett tepsire tesszük.
    • A húsok tetejét is lefújjuk, majd 190°C-ra előmelegített légkeveréses sütőben kb. 7-8 perc alatt megsütjük.
  2. Saláta elkészítése

    • A saláta összetevőit megmossuk, ha kell megtisztítjuk.
    • A morzsolt kukoricát megfőzzük.
    • A darabolt zöldségeket összeforgatjuk a vágott vagy tépett salátalevelekkel.
  3. Tálalás és tipp

    • A salátát tányérra halmozzuk és a szeletelt töltött csirkével tálaljuk.
    • A saláta elkészítésekor használjunk lehetőség szerint idényzöldségeket is.
    • A KNORR Primerba fűszerkeverék család tagjaival és joghurttal készíthetünk öntetet is a salátára.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü