Hozzávalók

+

Leves elkészítése


A közétkeztetésben szinte minden nap más alapanyagot használunk a változatosság megőrzése miatt. Ebben a levesben sokféle alapanyag találkozik és elkésztve biztos nagy sikernek fog örvendeni a fogyasztók széles körében. A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • Felforrósított RAMA Culinesse Profin lepirítjuk a kockára vágott csirkemellet majd a zöldségeket.
    • Ízesítjü KNORR Morzsolt rozmaringgal és felöntjük a szükséges mennyiségű vízzel.
    • Felforraljuk és ízesítjük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal.
    • Belefőzzük a megtisztított, kockára vágott csirkemájat és készre forraljuk.
    • Tálaláskor a levest szórjuk meg finomra vágott zellerzöldel.
  2. Tálalás és tipp

    • A főzés közben elpárolgott vizet mindíg pótolni kell!
    • A csirkemájat leforrázhatjuk külön is, majd így főzhetjük bele a levesbe.
    • Tehetünk a levesbe tészta betétet is.
    • Az elkészített levest RAMA Cremefine Profi főzőkrémmel dúsítva kíváló telt, gazdag levest kapunk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü