Hozzávalók
Rozé borjúérmék szőlőraguval, kertifűszeres burgonyapürével
−
+
€0.0
A hús elkészítése
borjú vesepecsenye*
/g
250.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Sültekhez 0,75 kg
/kg
80.0 g
0%
vaj*
/g
200.0 g
0%
Köret elkészítése
szőlő*
/g
250.0 g
0%
Burgonyapüré
KNORR Primerba Bazsalikom 340 g
10.0 g
0%
tej 1,5 %**
/l
0.6 l
0%
/
A hús elkészítése
-
borjú vesepecsenye* 250.0 g
-
vaj* 200.0 g
Köret elkészítése
-
szőlő* 250.0 g
Burgonyapüré
-
KNORR Primerba Bazsalikom 340 g 10.0 g
-
tej 1,5 %** 0.6 l