Hozzávalók
Roston sült kacsamell céklás-szedres bulgúr rizottóval
−
+
€0.0
Rizottó elkészítése
bulgur (búzatöret)
/kg
300.0 g
0%
Szeder, friss*
/g
300.0 g
0%
vaj*
/g
200.0 g
0%
tejszín 30 %
/l
0.2 l
0%
cékla, nyers**
/kg
285.7 g
0%
Kacsa elő és elkészítése.
kacsamell *
/g
2000.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Szárnyas húsokhoz 0,7 kg
/kg
80.0 g
0%
/
Rizottó elkészítése
-
bulgur (búzatöret) 300.0 g
-
Szeder, friss* 300.0 g
-
vaj* 200.0 g
-
tejszín 30 % 0.2 l
-
cékla, nyers** 285.7 g
Kacsa elő és elkészítése.
-
kacsamell * 2000.0 g