Hozzávalók

+

Zöldségek előkészítése.

  • zöldspárga* 300.0 g
  • spárga** 300.0 g
  • koktélparadicsom 204.1 g
  • retek, hónapos** 100.0 g
  • Hellmann's Citrusos vinaigrette 1L 0.3 l
  • cikória 142.9 g
  • Saláta Mix. 117.6 g

Kacsamáj elkészítése, tálalás.


Egy tavaszi saláta spárgával, passió gyümölcsből készített saláta öntettel és egy langyos, roston sült kacsamájszelettel. Igazán ínycsiklandó előétel.

...

Elkészítés

  1. Zöldségek előkészítése.

    A tisztított spárgát megfőzzük és lehűtjük.
    Daraboljuk fel a többi zöldséget és keverjük össze a citrusos vinaigrett-el.
  2. Kacsamáj elkészítése, tálalás.

    A szeletelt kacsamájat befűszerezzük Prémium Szárnyas fűszerkeverékkel és serpenyőben lassan mindkét oldalát, közben locsolgatva megsütjük.
    Tényérra rendezzük a beízesített salátát a spárgát és a tetejére helyezzük a megsült kacsamáj szeleteket.
    A kisült fűszeres zsírjával meglocsolhatjuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü