Hozzávalók
Roston sült harcsafilé, almás majonézzel egybesütve, paradicsomos zöldmetélttel
−
+
€110.0
Hal elkészítése
harcsa*
/g
2100.0 g
0%
alma**
/g
250.0 g
0%
sárgarépa
/kg
100.0 g
0%
tojás (extra osztályú)
/darab
4.0 darab
0%
HELLMANN'S Real Majonéz 5 l
800.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz 0,7 kg
/kg
100.0 g
0%
Paradicsomragu elkészítése.
olivaolaj
/l
0.15 l
0%
fokhagyma*
/kg
5.1 g
0%
barnacukor**
/kg
150.0 g
0%
fokhagyma*
/kg
10.0 g
0%
KNORR Primerba Bazsalikom 340 g
10.0 g
0%
tészta, fettucini*
/g
800.0 g
0%
KNORR Collezione Italiana Fűszeres paradicsomvelő konzerv 2 kg
/kg
1200.0 g
0%
/
Hal elkészítése
-
harcsa* 2100.0 g
-
alma** 250.0 g
-
sárgarépa 100.0 g
-
tojás (extra osztályú) 4.0 darab
-
HELLMANN'S Real Majonéz 5 l 800.0 g
Paradicsomragu elkészítése.
-
olivaolaj 0.15 l
-
fokhagyma* 5.1 g
-
barnacukor** 150.0 g
-
fokhagyma* 10.0 g
-
KNORR Primerba Bazsalikom 340 g 10.0 g
-
tészta, fettucini* 800.0 g
-
KNORR Collezione Italiana Fűszeres paradicsomvelő konzerv 2 kg 1200.0 g