Hozzávalók
Roppanós madártej mousse és mandulás karamell friss málna, liofilizált málna - keksz morzsa
−
+
€0.0
Desszert elkészítése, tálalása.
tojássárgája*
/g
220.0 g
0%
kristálycukor**
/g
300.0 g
0%
vaníliarúd
/kg
20.0 g
0%
vaj*
/g
300.0 g
0%
tej 1,5 %**
/l
0.5 l
0%
tejszín 30 %
/l
0.3 l
0%
szeletelt mandula*
/kg
200.0 g
0%
málna*
/g
100.0 g
0%
/
Desszert elkészítése, tálalása.
-
tojássárgája* 220.0 g
-
kristálycukor** 300.0 g
-
vaníliarúd 20.0 g
-
vaj* 300.0 g
-
tej 1,5 %** 0.5 l
-
tejszín 30 % 0.3 l
-
szeletelt mandula* 200.0 g
-
málna* 100.0 g