Hozzávalók
Régi idők melegszendvics krémje
−
+
€120300.0
A hús elkészítése
Sertés zsír
/kg
100.0 g
0%
vöröshagyma
/kg
300.0 g
0%
paprika**
/kg
50.0 g
0%
paradicsom**
/g
50.0 g
0%
fokhagyma*
/kg
30.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Sültekhez 0,75 kg
/kg
20.0 g
0%
sertés lapocka
/kg
1200.0 g
0%
Veloute
finomliszt
/g
100.0 g
0%
víz
/g
600.0 g
0%
KNORR Folyékony Koncentrált Szárnyas Alap 1L
/kg
50.0 g
0%
vaj*
/g
100.0 g
0%
A krém összeállítása
snidling**
/g
50.0 g
0%
bors, őrölt**
/kg
10.0 kg
0%
petrezselyemzöld
/g
30.0 g
0%
kakukkfű, friss*
/g
10.0 g
0%
chili paprika, friss*
/g
10.0 g
0%
HELLMANN'S Real Majonéz 5 l
300.0 g
0%
Szendvics összeállítása
Kenyér, francia*
/g
1000.0 g
0%
sajt, Trappista**
/kg
500.0 g
0%
/
A hús elkészítése
-
Sertés zsír 100.0 g
-
vöröshagyma 300.0 g
-
paprika** 50.0 g
-
paradicsom** 50.0 g
-
fokhagyma* 30.0 g
-
sertés lapocka 1200.0 g
Veloute
-
finomliszt 100.0 g
-
víz 600.0 g
-
vaj* 100.0 g
A krém összeállítása
-
snidling** 50.0 g
-
bors, őrölt** 10.0 kg
-
petrezselyemzöld 30.0 g
-
kakukkfű, friss* 10.0 g
-
chili paprika, friss* 10.0 g
-
HELLMANN'S Real Majonéz 5 l 300.0 g
Szendvics összeállítása
-
Kenyér, francia* 1000.0 g
-
sajt, Trappista** 500.0 g