Hozzávalók
Rákvagdalt uborkasalátával
−
+
€96.1
Rákvagdalt elkészítése.
folyami rák*
/g
6000.0 g
0%
kukorica**
/kg
200.0 g
0%
tojás, (50 g/db, A osztály)*
/darab
3.0 darab
0%
snidling**
/g
20.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz 0,7 kg
/kg
80.0 g
0%
Saláta elkészítése.
kígyóuborka**
/g
700.0 g
0%
Hellmann's Citrusos vinaigrette 1L
/l
0.1 l
0%
Sütés, tálalás
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.05 l
0%
/
Rákvagdalt elkészítése.
-
folyami rák* 6000.0 g
-
kukorica** 200.0 g
-
tojás, (50 g/db, A osztály)* 3.0 darab
-
snidling** 20.0 g
Saláta elkészítése.
-
kígyóuborka** 700.0 g
-
Hellmann's Citrusos vinaigrette 1L 0.1 l
Sütés, tálalás
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l