Hozzávalók
Pulykavagdalt barnarizzsel, zöldségekkel és sajtmártással (7-10 éves korcsoport, sómentes alappal)
−
+
€3366.27
Vagdalt elkészítése
pulykacomb, darált**
/kg
0.4 kg
0%
rizs, barna**
/kg
0.2 kg
0%
víz
/l
0.25 l
0%
só
/kg
3.0 g
0%
KNORR Vagdalt alap - Sószegény 2kg
/kg
0.11 kg
0%
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz
/l
0.04 l
0%
Köret elkészítése
brokkoli mix zöldségkeverék (szeletelt sárgarépa, karfiol, brokkoli)**
/kg
0.9 kg
0%
padlizsán**
/kg
0.3 kg
0%
gomba, csiperke**
/kg
0.3 kg
0%
cukkini**
/kg
0.3 kg
0%
póréhagyma**
/g
0.1 kg
0%
KNORR Aroma Mix Vajas - finom fűszeres fűszerkeverék zsiradékkal 1,1 kg
/kg
0.04 kg
0%
Mártás elkészítése
KNORR Sajtmártás alap hozzáadott só nélkül 2 kg
/kg
0.13 kg
0%
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú
/l
0.1 l
0%
víz
/l
0.7 l
0%
/
Vagdalt elkészítése
-
pulykacomb, darált** 400 g
-
rizs, barna** 200 g
-
víz 250 ml
-
só 3 g
-
KNORR Vagdalt alap - Sószegény 2kg 110 g
-
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 40 ml
Köret elkészítése
-
brokkoli mix zöldségkeverék (szeletelt sárgarépa, karfiol, brokkoli)** 900 g
-
padlizsán** 300 g
-
gomba, csiperke** 300 g
-
cukkini** 300 g
-
póréhagyma** 100 g
Mártás elkészítése
-
KNORR Sajtmártás alap hozzáadott só nélkül 2 kg 130 g
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 100 ml
-
víz 700 ml