Hozzávalók
Pirított csirkemáj gombával és burgonyapürével (felnőtt)
−
+
€971.45
Csirkemáj elkészítése
csirkemáj**
/kg
1.22 kg
0%
gomba, csiperke**
/kg
0.44 kg
0%
póréhagyma**
/g
0.21 kg
0%
víz
/l
1.2 l
0%
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.05 l
0%
KNORR Sülthússzaft alap**
/kg
0.09 kg
0%
KNORR Grill pác és fűszerkeverék 1 kg
/kg
9.0 g
0%
Köret elkészítése
víz
/l
1.56 l
0%
tej 1,5 %**
/l
0.69 l
0%
só
/kg
5.0 g
0%
KNORR Burgonyapehely 4 kg
/kg
0.35 kg
0%
/
Csirkemáj elkészítése
-
csirkemáj** 1.22 kg
-
gomba, csiperke** 440 g
-
póréhagyma** 210 g
-
víz 1.20 l
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 50 ml
-
KNORR Sülthússzaft alap** 90 g
Köret elkészítése
-
víz 1.56 l
-
tej 1,5 %** 690 ml
-
só 5 g