Hozzávalók
Panchetta-ban sült ördöghal és paradicsomos grissini kéregben sült libamáj, csicsóka “Galette”-en, rókagombával és gyömbér emulzióval
−
+
€220.0
Hal elkészítése
Ördöghal
/g
1000.0 g
0%
Pancetta*
/g
0.2 g
0%
Libamáj elkészítése.
libamáj*
/g
600.0 g
0%
KNORR Száritott paradicsom olajban 0,75 kg
/kg
100.0 g
0%
Csicsóka elkészítése.
csicsóka**
/kg
800.0 g
0%
vaj*
/g
150.0 g
0%
Gyömbér emulzió.
gyömbér**
/g
125.0 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/kg
30.0 g
0%
sárgarépa
/kg
200.0 g
0%
Tökmagolaj
/l
0.1 l
0%
/
Hal elkészítése
-
Ördöghal 1000.0 g
-
Pancetta* 0.2 g
Libamáj elkészítése.
-
libamáj* 600.0 g
Csicsóka elkészítése.
-
csicsóka** 800.0 g
-
vaj* 150.0 g
Gyömbér emulzió.
-
gyömbér** 125.0 g
-
sárgarépa 200.0 g
-
Tökmagolaj 0.1 l